Son dakika spor haberi: Halil Dervişoğlu’nun babası Muzaffer Dervişoğlu’ndan flaş paylaşım! “”Her şey para değildir”

featured
service

Transferde döneminde Fenerbahçe’nin de kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu ancak bir kez daha kiralık olarak Galatasaray’ın yolunu tutan 21 yaşındaki oyuncu, dün oynanan Trabzonspor maçında ikinci golün asistini yaparken babasından imalı bir paylaşım geldi.

Halil’in babası Muzaffer Dervişoğlu, oğlunun Fatih Terim’le çekilmiş bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak “Her şey para değildir. Kendini bilmezlerin yaptığı hakaret sözlü saldırılar, o kişilerin acizliğidir.” notunu düştü.

ALİ KOÇ, DERVİŞOĞLU TRANSFERİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

Genç golcünün transferi hakkında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Halil Dervişoğlu, ‘Bonservisimi alırsanız Fenerbahçe’de oynamak isterim’ dedi. Bizim FFP yüzünden kulübünün istediği şartları vermemiz mümkün değildi. Halil Dervişoğlu, kiralık olacaksa Galatasaray’a gitmenin daha uygun olacağını düşündü. Galatasaray’ı zaten uzun süre beklemiş. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d blogcu bunu beğendi: