Beşiktaş 1282 gün sonra Şampiyonlar Ligi’nde!

featured
service
Beşiktaş taraftarları, Şampiyonlar Ligi’ni açtı. Vodafone Park’ta yapılan karşılaşmada TFF’nin aldığı “yüzde 50 seyirci alımı” kararı nedeniyle tribünlerin yarısına bilet satışı yapıldı. Fotomaç’ın haberine göre siyah- beyazlı taraftarlar kendilerine ayrılan biletleri maç başlamadan tüketti. 41 bin 903 kapasiteli stadyumun 20 binlik bölümü doldu. Kale arkalarındaki taraftarlar maç öncesi sosyal medyadan örgütlenerek sadece siyah rengi kıyafetler giydi.

EN SON MÜNİH’Tİ

Kara Kartal, Vodafone Park’ta 1282 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçında ev sahipliği yaptı. Siyah-beyazlılar, Devler Ligi’nde en son 14 Mart 2018 tarihinde yine bir Alman takımı olan Bayern Münih’i konuk etmişti. Alman ekibi o karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazanmıştı. Beşiktaş geçen sezon da Devler Ligi 2. ön eleme turunda PAOK ile karşı karşıya gelmişti. Ancak tur salgın nedeniyle tek maç üstünden oynanmıştı. Beşiktaş maçı 3-1 kaybetmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d blogcu bunu beğendi: