Başkan Savran’dan 2000 Evler Mahallesi Esnaflarına Ziyaret

featured
service

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 2000 Evler Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Mahallede gerçekleştirilen üstyapı yatırımlarını inceleyen Savran, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, akşam saatlerinde ziyaret ettiği 2000 Evler Mahallesi’nde, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen üstyapı yatırımlarını yerinde inceledi. Savran, daha sonra Nursultan Nazarbayev Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret etti.

Esnaflara hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulunan Savran, esnaflarla bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Nevşehir Belediyesi olarak son iki yıl içerisinde gerek altyapı gerekse de üstyapı çalışmaları ile 2000 Evler Mahallesi’nin önemli sorunlarına neşter vurduklarını kaydeden Savran, bunların yanı sıra mahalleye çok sayıda yeni park ve yeşil alan da kazandırdıklarını kaydetti. Yapılan çalışmalar karşısında mahalle sakinlerinin memnuniyetinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Savran, desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d blogcu bunu beğendi: