İda Ultra Maraton 3-4 Aralık’ta Yapılacak

featured
service

TÜRKİYE’NİN İLK KIŞ ULTRA MARATONU

Edremit Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kazdağları’nda gerçekleşecek olan İda Ultra Maratonu’nun bu yıl 6’ncısı 3-4 Aralık tarihleri arasında yapılacak

Kazdağları’nda bir uçtan diğer uca 4 parkurda yarışacak olan 2000’e yakın sporcu 14 kilometrelik Köy Koşusu, 36 kilometrelik Run Zeus, 66 kilometrelik İda Half Ultra, 114 kilometrelik İda Ultra Maraton’da buluşacak. 24 saat içerisinde tamamlanması gereken en zor parkurlardan olan, Türkiye’nin ilk kış maratonu olma özelliği taşıyan maraton 3-4 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Çanakkale Yeşilyurt Meydanı’ndan başlayacak olan maraton Edremit’in Güre Mahallesi’nde tamamlanacak. İda Ultra Maraton’a katılacak sporcular Kazdağları zirvesinde zorlu koşullarda yarışarak ter dökecek. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Efsanelere konu olmuş bin pınarlı İda Dağı, yeşilin ve mavinin buluştuğu Kazdağları’nda yüzlerce sporcuya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu zor parkurlarda yarışacak sporculara başarılar diliyor, sakatlıksız ve sorunsuz bir etkinlik olması temennisiyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d