Kemer Belediyesi işçilerin yanında

featured
service

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 6 ay sözleşmeli olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne alınan 19 belediye personeli ile bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, 6 aylığına belediyeye giren 19 personelin çalışmaya devam etmesi yönünde karar aldıklarını ve işten ayrılmayacaklarını söyledi.

Arslanbucak Mahallesi’ndeki Kemer Belediyesi Hizmet Alanında işçilerle bir araya gelen Başkan Topaloğlu’na, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Canlı ve İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Serap Minta eşlik etti.

İşçilerle tek tek selamlaşan ve sohbet eden Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, belediyeye girdiği andan bu yana özverili çalışmalarından dolayı 6 ay sözleşmeli olarak işe başlayan 19 işçiye teşekkür ettiğini söyledi.

Topaloğlu, hayat şartlarının çok zorlaştığına ve temel ihtiyaçların çok pahalılaştığına dikkat çekerek, “Belediyemizde işe alınan 19 arkadaşımız 6 aylık olarak alınmıştı. Bu arkadaşlarımızın süreleri dolmak üzere. Başkan Yardımcımız Emin Gül ile görüştük ve bu arkadaşlarımızın belediyemizde sürekli çalışmaları yönünde karar aldık. 6 ay sonra işten ayrılmaları bize yakışmazdı. Diğer belediye personeli gibi çalışmaya devam edecekler. Bu 19 arkadaşımızı temizlik müdürlüğümüzün çalışmaları kapsamında kış aylarında çok fazla iş olmadığı için ilk etapta fen işleri ile park ve bahçeler müdürlüklerimize dağıtacağız. Sezon başında tekrar kendi işlerinin başına dönecekler. Kemer Belediyesi olarak işçinin hakkını korumaya devam edeceğiz. Herkese hayırlı olsun.” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Emin Gül ise 6 ay gibi kısa bir zamanda yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı 19 işçiye teşekkür ettiğini kaydetti.

İşçilerden Salih Birdal da yıllardır Kemer’de esnaflık yaptığını ancak ekonomik nedenlerden dolayı belediyeye iş başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Belediyeye 6 ay çalışmak için girdiğini aktaran Birdal, “Sağ olsun Başkanımız Necati Topaloğlu bize sahip çıktı. Biz de onun emeklerini boşa çıkarmadan temiz ve disiplinli bir şekilde çalıştık. İlk olarak 6 ay sözleşmeli olarak başladık. Özverili çalışmalarımızdan dolayı da başkanımız sürekli çalışmamız için belediyede kalmamıza karar verdi. Sigortamız yatıyor.

Maaşımızı düzenli şekilde alıyoruz. Hiçbir şekilde zorluk çekmiyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İşçilerden İsa Balaman da 6 ay sözleşmeli işe başladıklarını hatırlatarak, “Başkanımız benim gibi işe giren 19 kişinin artık sürekli belediyede çalışacaklarını bildirdi. Çok mutlu olduk. Kendisinden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

İşçilerden Bayram Şüktülü de kendilerine belediyede sürekli çalışma imkanı vermesinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d