Milas Belediyespor Lider Deplasmanda Galibiyet Peşinde

featured
service

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız TVF Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol Ligi A gurubu maçında bu hafta Kocaeli’nde sahaya çıkıyor.

Ligin ilk yarısının son deplasman maçı olma özelliğini taşıyan müsabakada Kocaeli BŞB Kağıt Spor karşısında galibiyet için mücadele edecek olan takımımız maça hafta içi Milas Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenmanlarla hazırlandı.

Hedef galibiyet serisini 9 maça çıkarmak…

Ligin ilk haftasında karşılaştığı Ürgüp Spor maçında aldığı mağlubiyetin ardından üst üste oynadığı 8 maçı kazanarak başarılı bir galibiyet serisi yakalayan Milas’ın Efeleri 9. galibiyet için sahaya çıkacak. A gurubunda topladığı 25 puanla en yakın rakibi Rest Property Alanya Belediye takımının 4 puan önünde lider konumda bulunan Milas Belediyespor deplasmanda alacağı 3 puanla liderliğini sürdürme hedefinde. 4 Aralık 2022 Pazar Günü Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 14’te başlayacak.

Galibiyet serimizi ve liderliğimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz…

Maç hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; Ligin ilk yarısının tamamlanmasına az bir süre kala deplasmanda önemli bir maça çıkıyoruz. Kocaeli deplasmanından galibiyetle ayrılarak hem galibiyet serimizi hem de liderliğimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Tüm takım ve teknik heyetimize bu önemli müsabakada başarılar diliyor, sahadan galibiyetle ayrılacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d