Narlıdere’de Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı Başkan Engin, Narlıdere’miz İçin Çalışmaya, Üretmeye Devam Edeceğiz

featured
service

Narlıdere Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Ali Engin, yılın son meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Yeni yılda da hep birlikte işimize sıkı sıkı sarılmaya, Narlıdere’miz için çalışmaya, üretmeye, vatandaşlarımızın hayatına dokunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Narlıdere Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi içinde yer alan Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in başkanlığında gerçekleştirilen yılın son meclis toplantısında Başkanlık makamından gelen önergeler ve komisyon raporları görüşülüp karara bağlandı. Toplantıda ayrıca, Türkiye’nin ve İzmir’in köklü kulübü Göztepe Spor Kulübü Derneği arasında çocuk ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla işbirliği protokolü imzalanması kararı alındı.

BAŞKAN ENGİN’DEN TEŞEKKÜR

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 2022 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Değerli meclis üyelerimize yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşık 4 yıldan beri meclis üyelerimizle birlikte geleceğin Narlıdere’si için çalışıyor; Narlıdere’mizi birlikte yönetiyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin kalitesini de vatandaşlarımız ölçüyor ve değerlendiriyor. Yeni yılda da işimize sıkı sıkı sarılmaya, Narlıdere’miz için çalışmaya, üretmeye, vatandaşlarımızın hayatına dokunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Kamu hizmetlerinin aksamaması için yıl boyunca özveriyle çalışan meclis üyelerimize, belediye personelimize, yol arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Engin, geçtiğimiz günlerde Göztepe-Altay maçında yaşanan olaylardan dolayı duydukları üzüntüyü de dile getirdi.

Meclis Toplantısı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde verilen farkındalık mesajı ile son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d