Antalya’daki depremzedeler ihtiyaçlarını Cam Piramit Afet Merkezi’nden temin ediyor

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi Cam Piramit Afet Yardım Toplama Merkezi’nde Antalya’ya ulaşan depremzedelerin ihtiyaç listeleri görevli personeller tarafından anında temin ediliyor. Bu sırada çocukları da kendileri için hazırlanan kreş odasında vakit geçiriyor. 

Türkiye’yi sarsan iki büyük deprem ardından tüm birimleriyle afet bölgesi ve depremzedeler için seferber olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cam Piramit Afet Yardım Merkezi’nde depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için canla başla çalışıyor. Gönüllü vatandaşların yardımlarıyla toplanan malzemeler merkezde özenle ayrılıyor. Yaş ve beden ölçülerine göre hazırlanıyor. Merkeze gelen depremzedeler ihtiyaç listelerini görevli personele veriyor. Personel ihtiyaçları hazırlarken, afetzede çocuklar kendileri için hazırlanmış mini kreş alanında genç gönüllüler eşliğinde boyama yapıyor ve oyun oynuyor. Depremzede vatandaşlara da kıyafet, ayakkabı, temizlik gibi ihtiyaç malzemeleri hazırlanırken çay, kahve ikramı yapılıyor. 
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d blogcu bunu beğendi: