ASAT Kemer’de çalışmalarını sürdürüyor

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kemer’in Beldibi Mahallesi’nde yeni su deposu inşaatına başladı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kemer ilçesinde sağlıklı ve verimli içme suyunu temini için çalışmalarını sürdürüyor. Verimli ve kesintisiz hizmet amacı ile Beldibi Mahallesi’nde 2 bin 500 metreküplük yeni deponun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Su deposu Beldibi ve Göynük Mahallelerine hizmet verecek.  

ÇIRALI’YA SAĞLIKLI İÇME SUYU

ASAT Genel Müdürlüğü ayrıca Kemer Çıralı’da içme suyu hattı yenilemesi yapıyor. Eskidiği ve ekonomik ömrünü tamamladığı için sık sık arızaya neden olan boruların değişimi yapılıyor. Yeni borular sayesinde bölgedeki içme suyu hizmeti daha yüksek kapasiteyle kesintisiz olarak sürdürülebilirken, su kaybı da önemli ölçüde önlenmiş olacak.
 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d blogcu bunu beğendi: