Balavca’dan 2 Traktör Dolusu Çöp ve Atık Toplandı

featured
service

Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Milas Belediyesi sorumluluk alanı dışında kalan Balavca Deresi’ne atılan çöp ve atıkları temizledi. Yapılan temizlik çalışmalarının sonucunda iki traktör dolusu çöp ve atık toplandı.

Milas merkez mahallelerini kapsayan 4 bin 650 metre uzunluğundaki Balavca Deresi’nde temizlik çalışması yapan ekipler iki traktör dolusu çöp ve atık topladı.

“Atık yönetimi, geri dönüşüm ve sürdürülebilir yaşam tarzını benimsemeliyiz”

Çevrenin korunması ve temiz tutulmasının, hem insan sağlığı hem de ekosistemler için son derece önemli olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bu tür çalışmalar, toplumda çevre bilinci oluşturması açısından büyük bir etkiye sahiptir. Balavca Deresi’nde yaptığımız temizlik çalışmaları sadece o bölge için değil, aynı zamanda genel çevre temizliği açısından da büyük önem taşımaktadır. Daha temiz bir dünya içim toplumun sürekli olarak bilinçlendirilmesi ve katılımın devam etmesi önemlidir. Atık yönetimi, geri dönüşüm ve sürdürülebilir yaşam tarzı konularında farkındalık yaratmak da uzun vadede çevrenin korunmasına büyük katkı sağlayacaktır. Temiz bir çevre, temiz bir dünya istiyorsak el ele vermeli, çevremizi birlikte güzelleştirmeliyiz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d blogcu bunu beğendi: