İBB Şehir Tiyatroları 8. Adana Şehir Tiyatroları Festivali’ne Konuk Oldu

featured
service

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın en beğenilen oyunlarından Bir Halk Düşmanı, 8 Adana Şehir Tiyatroları Festivali’nin açılış oyunu olarak Adana seyircisine konuk oldu.

Henrik Ibsen’in yazdığı, Dilek Başak Carelius’un çevirdiği, Orhan Alkaya’nın yönettiği Bir Halk Düşmanı, 16 Ekim tarihinde Adana Şehir Tiyatroları Sahnesi’nde seyirci karşısına çıktı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da izlediği oyun, uzun süre alkışlandı. Oyunun sonunda sanatçılara çiçek ve plaket takdim edildi. Bir Halk Düşmanı, 17 Ekim tarihinde 20.00’de Adana Şehir Tiyatroları Sahnesi’nde yeniden sahnelenecek.

BİR HALK DÜŞMANI

Kentin yegâne gelir kaynağı olan kaplıcalarla ilgili araştırmasından şüphelerini haklı çıkartan bir sonuç alan Dr. Thomas Stockman’ın mücadelesi, Ibsen’in güçlü kalemiyle, “halkın yararı” sayılan şeyin, çıkar prizmasında şekil değiştirmesini anlatan bir “mesel”e dönüşüyor. Oyunda Barış Çağatay Çakıroğlu, Burçak Çöllü, Cem Baza, Derya Yıldırım, Gökhan Mete, Hakan Arlı, Hazal Uprak, Mert Tanık, Müge Akyamaç, Rahmi Elhan, Tankut Yıldız rol alıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

www.anadolusonhaber.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
%d blogcu bunu beğendi: